Eladó lakás Budapest szívében,
a Bazilika sétálóutcájában

Olasz stílusban felújítva, olasz nyelven beszélő eladótól

Alapterület

65 m2

Szintek

2 szintes

Állapot

Felújított

Férőhely

akár 6 fő

Budapest gyönyörű város, de a magyarok nyelve az olaszok számára teljesen érthetetlen

A magyar nyelv ismerete nélkül nehéz eligazodni a lakáspiacon és az ügyletek során. Kommunikációs nehézségek adódnak az információk megszerzésében, a tárgyalások során és a szerződések megértésében is.

Velünk, az olasz nyelvet jól beszélő eladóval könnyen és hatékonyan kommunikálhatsz

Az olasz nyelv ismerete megkönnyíti az információk pontos és érthető átadását, a tárgyalásokat, valamint a szerződések és dokumentumok megértését. Ez segít elkerülni a félreértéseket és a kommunikációs nehézségeket.

Segítünk az ügyintézésben

Tapasztalat az ingatlanpiacon

Helyi kapcsolatrendszer

Kultúrális
összhang

Megbízhatóság és minőség

Budapest hangulatos belvárosában lévő lakás, amely olasz stílusban lett felújítva, minőségi és szép anyagokkal

Mindenkinek, akit megérintett a budapesti belváros hangulata, és szeretné ezt az élményt minden nap átélni

Az olasz turistáknak és rövid tartózkodásra érkezőknek előnyös lehet tőlünk Budapest belvárosában lakást vásárolni. A belváros központi elhelyezkedése kiváló lehetőséget kínál a város felfedezésére és a látványosságok könnyű megközelítésére. Emellett a belvárosban számos étterem, üzlet és szórakozóhely található, így az olasz turisták élvezhetik a pezsgő városi életet.

Budapest belvárosa vonzó lehetőségeket nyújt az olasz diákok és fiatal szakemberek számára. A belvárosi egyetemek és felsőoktatási intézmények könnyen elérhetőek. Emellett a belvárosi kulturális és szórakozóhelyek, valamint a városi élet élénk hangulata vonzó lehet az olasz fiatalok számára.

Budapest belvárosa kiváló üzleti lehetőségeket kínál az olasz üzletemberek és vállalkozók számára. A belváros üzleti negyedei, irodaházai és konferencia központjai közel vannak egymáshoz, és könnyen megközelíthetők. A belvárosi lakás tehát kényelmes otthont nyújthat az olasz üzletembereknek, és lehetőséget ad az üzleti kapcsolatok kiépítésére és a szakmai tevékenységük folytatására.

Az olaszok számára, akik érdeklődnek a művészet, kultúra és történelem iránt, Budapest belvárosa lenyűgöző lehetőségeket kínál. A belvárosi múzeumok, galériák, operaház és színházak könnyen elérhetők, és magas színvonalú kulturális programokat kínálnak. Ez a belvárosi lakás tehát lehetővé teszi az olaszok számára, hogy közel legyenek ezekhez a kulturális intézményekhez és élvezhessék a város kulturális életét.

Az olaszoknak, akik ingatlant vásárolni szeretnének befektetési céllal, Budapest belvárosában lévő lakásunk szintén vonzó lehetőség. A belváros ingatlanpiaca folyamatosan fejlődik, és értéknövekedési potenciállal rendelkezik. A turisztikai és gazdasági növekedés, valamint a belvárosi infrastruktúra fejlesztése hozzájárulhat az ingatlanérték emelkedéséhez, ami az olasz ingatlanbefektetők számára vonzó lehet.

Előnyök

Magánszemélytől eladó

Magyar mérnök-házaspár vagyunk. 2009-ben, 3 óvodáskorú gyermekünkkel Toszkánába költöztünk ebből a lakásból, amit nagyon szerettünk.

Gyerekeink már egyetemisták. Nagyon megszerettük Toszkánát, Toszkánában szeretnénk saját tulajdonú ingatlant vásárolni.
Ismerjük az olasz nyelvet és a kultúrát is, könnyű lesz velünk szót értened.

Velünk, az olasz nyelvet jól beszélő eladóval könnyen és hatékonyan kommunikálhatsz. Segítünk eligazodni Magyarországon.

Paraméterek

Ára: 300.000 EUR

Kapcsolatfelvétel

2023 | inforte.hu

Készítette: Salesoldal.hu