Kiladó lakás Budapest szívében,
a Bazilika sétálóutcájában

Szépen felújított, csendes és világos

Alapterület

65 m2

Szintek

2 szintes

Állapot

Felújított

Férőhely

akár 6 fő

Budapest gyönyörű város

Ez az alacsony rezsijű lakás a város legjobb részén irodának, otthonnak és műteremnek is alkalmas

Velünk könnyen és hatékonyan kommunikálhatsz

A gördülékeny kommunikáció megkönnyíti az információk pontos és érthető átadását, a tárgyalásokat, valamint a szerződések és dokumentumok megértését. Segít elkerülni a félreértéseket és a kommunikációs nehézségeket.

Kedvező költségű lakás

Alacsony rezsi

Kedvező bérleti díj

Közös költség
vízdíjjal

Megbízhatóság és minőség

Budapest hangulatos belvárosában lévő lakás, amely olasz stílusban lett felújítva, minőségi és szép anyagokkal

Mindenkinek, akit megérintett a budapesti belváros hangulata, és szeretné ezt az élményt minden nap átélni

A turistáknak és rövid tartózkodásra érkezőknek előnyös lehet tőlünk Budapest belvárosában lakni. A belváros központi elhelyezkedése kiváló lehetőséget kínál a város felfedezésére és a látványosságok könnyű megközelítésére. Emellett a belvárosban számos étterem, üzlet és szórakozóhely található, így az olasz turisták élvezhetik a pezsgő városi életet.

Budapest belvárosa vonzó lehetőségeket nyújt a diákok és fiatal szakemberek számára. A belvárosi egyetemek és felsőoktatási intézmények könnyen elérhetőek. Emellett a belvárosi kulturális és szórakozóhelyek, valamint a városi élet élénk hangulata vonzó lehet a fiatalok számára.

Budapest belvárosa kiváló üzleti lehetőségeket kínál az olasz üzletemberek és vállalkozók számára. A belváros üzleti negyedei, irodaházai és konferencia központjai közel vannak egymáshoz, és könnyen megközelíthetők. A belvárosi lakás tehát kényelmes otthont nyújthat az  üzletembereknek, és lehetőséget ad az üzleti kapcsolatok kiépítésére és a szakmai tevékenységük folytatására.

Azok számára, akik érdeklődnek a művészet, kultúra és történelem iránt, Budapest belvárosa lenyűgöző lehetőségeket kínál. A belvárosi múzeumok, galériák, operaház és színházak könnyen elérhetők, és magas színvonalú kulturális programokat kínálnak. Ez a belvárosi lakás tehát lehetővé teszi bárki számára, hogy közel legyen ezekhez a kulturális intézményekhez és élvezhesse a város kulturális életét.

Azoknak, akik ingatlant vásárolni szeretnének befektetési céllal, Budapest belvárosában lévő lakásunk szintén vonzó lehetőség. A belváros ingatlanpiaca folyamatosan fejlődik, és értéknövekedési potenciállal rendelkezik. A turisztikai és gazdasági növekedés, valamint a belvárosi infrastruktúra fejlesztése hozzájárulhat az ingatlanérték emelkedéséhez, ami az ingatlanbefektetők számára vonzó lehet.

Előnyök

Magánszemélytől kiadó

Magyar mérnök-házaspár vagyunk. 2009-ben, 3 óvodáskorú gyermekünkkel Toszkánába költöztünk ebből a lakásból, amit nagyon szerettünk.

Gyerekeink már egyetemisták. Nagyon megszerettük Toszkánát, egyelőre nem tervezünk Budapestre visszatérni.
Ismerünk több nyelvet és  kultúrát is, könnyű lesz velünk szót értened.

 

Paraméterek

Bérleti díj: 250.000 Ft/hó

Kapcsolatfelvétel

2024 | inforte.hu